Zhodnocení konce staré sezóny a úvod do sezóny 2024/2025

Ahoj TYGŘI, tak nám začala nová soutěžní sezóna. Tu loňskou první sezónu hráli kluci soutěž starších přípravek s hráči o rok staršími. Kluci se v této soutěži neztratili a snad jen na Tempo jsme si se soupeři poradili. Konec sezóny jsme ale zvládli kvalitně, když jsme vyhráli turnaj na Karlštejně, turnaj 2013 ve Strakonicích a tečka se nám podařila na turnaji TEMPO CUP který jsme vyhráli bez ztráty bodů. Novou sezónu jsme začali v srpnu po prvním tréninku přátelákem na Spartě proti 2015 vítězstvím 19:3. Ještě před odjezdem na soustředění jsme odehráli turnaj v Odřepsech. Turnaj se nám povedl vyhrát a tak jsme druhý den odjeli do Náchodu na soustředění. Tady kluci všichni makali. Mimo to si vyzkoušeli i zumbu, pravidelný ranní běh, jinou atletiku, bachatu..pak z těch pozitivnějších aktivit každý večer různé druhy masáží, navštívili společně aquapark v Polsku a ani dobrá točená zmrzka nemohla chybět. Též tam odehráli 4 přáteláky:
Dukla 2015
38:7
Náchod
16:4
Broumov
16:4
Náchod
29:1
Po těžkém soustředění jsme hned jeli na turnaj do Chebu na kvalitně obsazený turnaj. Tam jsme skončili 3. z 20 týmů. Po náročném programu jsme klukům dali týden oddech, aby si doléčili bolístky a byli v září zase fit. Hned první víkend nás čekala miniliga 6+1, 25 minut. Výsledky nejsou tak důležité jako kluky učit svůj styl a rozestavení.
Neratovice
1:3
Bohemka
2:4
Písek
7:1
Benešov
3:3
Táborsko
1:2
Nyní nás už čekala mistrovská sezóna. Přihlásili jsme se do mladších žáků (66 MŽ-2/C), i když jsme ještě starší přípravka. Nevěděli jsme jak to budou kluci zvládat, ale první mistrák se jim povedl a v Horních Měcholupech zvítězili 17:1👏💪