Turnaje

Macron yoursport CUP

Datum: 17:08:24
Místo konání: Sportovní klub Podlipan Přišímasy

Tempo Cup

Datum: 22:06:24
Místo konání: Tempo, Praha

pro 2014, přihlášené další týmy: Tempo Praha, ČAFC Praha, FK Ústí nad Labem, FK Baník Most-Souš, FA Jablonec, FK Benešov, SK Dynamo České Budějovice, FC Baník Prievidza, Football Talent Academy

Strakon Cup

Datum: 16:06:24
Místo konání: Strakonice hřiště ČZ

i pro ročník 2013, více info zde

Memoriál Františka Šrámka

Datum: 15:06:24
Místo konání: TJ Karlštejn

1. BOHEMIANS PRAHA 1905 U102. FK LOKO VLTAVÍN U103. SPARTA BRNO U104. FK KRÁLŮV DVŮR U115. AFK HOŘÍN6. PGE AP GRANICA BOGATYNIA U11 (POLSKO)7. ŽSK TŘEMOŠNICE U11 další budou doplněny

DFPM Cup U11

Začátek: 08:06:24
Konec: 09:06:24
Místo konání: Dobruška
DFPM1

i pro 2013, hraje se 7+1

Panini Cup U10

Datum: 01:06:24
Místo konání: Odřepsy u Poděbrad

pro 2014, více zde

Turnaj Klučenice

Datum: 26:05:24
Místo konání: Mateřská škola Klučenice - Klučenice 118, 26256 Klučenice

Viktorka Plzeň, Dynamo ČB, Benešov, Bohemians, Písek, FA. Každý s každým 1x30min

BAVARIA CUP-2.místo

Začátek: 11:05:24
Konec: 12:05:24
Místo konání: Mnichov, Německo

Ahoj TYGŘI, TYGŘICE a TYGŘÍCI 😀, všechny vás zdravím u reportu z Německa. 9. až 12.5. jsme si zajeli k sousedům na přátelák a turnaj. Kluci už byli netrpěliví a moc se na zájezd těšili. Odjezd byl ve čtvrtek v 9 ráno a v 17 nás čekal přátelák s ROSENHAIMEM . Kluci k přáteláku přistoupili zodpovědně. Hrálo se 4×20 minut, 6+1. Soupeř to byl kvalitní a výsledek tomu vůbec neodpovídal. Šance byli na obou stranách. Nakonec kluci soupeře přehráli 7:3 (2:1,1:0,2:1,2:1) . Po přáteláku kluci měli večeři v krásné restauraci. Pochutnali si na pizzee a někteří dospělí i na mořských plodech. Tímto bych chtěl poděkovat Pepisovi Pöpperlemu za domluvení přáteláku, večeři a ubytování. MOC DĚKUJEME. Po večeři jsme se jeli ubytovat. Jedna parta u Pepise a druhá u jeho kamaráda. Druhý den začal snídaní u Pepise a odjezd do ALLIANZ ARÉNY. Ve 13:00 nás čekala prohlídka. Všichni jsme byli natěšeni. Prohlídka trvala kolem hodiny a potom jsme obdivovali v muzeu trofeje, které Bayern získal. No a potom hrrrr do fans shopu. Odtud nikdo neodešel s prázdnou, všichni měli na památku nějaký dárek. Tady je vidět marketing těchto velkoklubů, pro které je to byznys, jenom na naší skupině toho určitě vydělali. Pro kluky to byl samozřejmě zážitek a určitě doma všem vyprávěli. Po Aréně jsme se přesunuli do hotelu v Passau, předměstí Mnichova. Hotel byl útulnéj, čistej .U večeře trochu zmatek, ale těstoviny nikdo neodmítl. 😀😀Večer Marek s Tomášem naladili hokej a tak jsme sledovali utkání s Finskem. V sobotu jsme hráli až odpoledne a tak jsme s klukama vyrazili do památníku DACHAU. Něco málo jsme jim o tom přečetli, aby věděli co se zde dělo. Odpoledne jsme už byli připraveni na turnaj. První soupeř byla známá Příbram 2. Kluci vyhráli 7:0. Druhý soupeř byli Němci FC Busenbach.
Kluci soupeře deklasovali 14:0. Poslední sobotní zápas nás čekal Braník 2. Soupeří kluci nic nedovolili a vyhráli 9:0.
Po utkání jsme spěchali do hotelu na pražské DERBY. Kluci z Vršovic už byli připraveni s projektorem a tak jsme všichni shlédli utkání a specializace na večeři. No světě div se co bylo k večeři, prostě TĚSTOVINY 😀 .Po večeři jsme se opět přesunuli k zhlédnutí hokeje, našich proti Norsku. Ráno po snídani jsme se přesunuli na turnaj ,kde jsme dohrávali skupinu s německým týmem TSV Gilching. Soupeř nám dal brzy branku . Bohužel Němci tady hrajou stylem malá domu a výkop co nejdál a bohužel z toho jsme dostali branku
Bylo dost času na vyrovnání což se povedlo a ve skupině jsme skončili první a čekalo nás finále s prvním z druhé skupiny. Finále se hrálo ve 14:00, proti
Esenesse. Kluci měli nástup se znělkou ligy Mistrů a se statníma hymnama. Bohužel když jsem viděl toho klučina co nás bude pískat, už jsem věděl, že je špatně . Nechápu jak můžou dát finále 15 letému klukovi. V utkání opět od Němců při výkopu od branky, obránce dá brankáři míč do ruky a dlouhý výkop. Bohužel jsme opět propadli a na Míšu běželi 2 hráči. Bohužel jsme hned opět prohrávali .Ještě bych k té brance dodal ,že před výkopem brankář zahrál 2 x rukou, ale bohužel jsme propadli. Kluci byli jasně lepší, dřeli, ale ne vyrovnat. Němci po každém tvrdším zahráním tělem hned leželi a snažili se zdržovat. Bohužel nám nepískl penaltu, která prý byla jasná (tvrdili fanoušci), otáčely se rohy, auty ,prostě nás rozhodčí moc do hry nepustil a ani obránci soupeře. Jak měli míč hned ho odkopli . V posledních vteřinách jsme kopali trestňák a Alex bohužel trefil břevno a tak rozhodčí pískl konec. No co k tomu říct, kluci byli nešťastní, ale ostudu neudělali a přivezli krásné druhé místo . Věřím že kluci si výlet užili a budou mít na co vzpomínat. Ještě jednou chci poděkovat Pepisovi a všem rodičům co podporovali kluky. Byla krásná atmosféra a to díky vám, jen škoda, že jsme nepřivezli zlato, tak snad příště. Tygři mají za sebou další úspěch, jen tak dál.

Memoriál Martina Horvátha – nominace

Datum: 08:05:24
Místo konání: Stadion Sk Ďáblice, Kokořínská 400/34, Praha 8 - Ďáblice

Triangl-Pardubice,Bohemians,Slavia HK (6+1) – 1.místo

Datum: 04:05:24
Místo konání: Pod Vinicí 2843, 530 02 Pardubice

Ahoj TYGŘI, dnes jsme si zajeli na přátelský turnaj do Pardubic. Nejprve se musím omluvit Honzovi, protože jsme měli málo kluků a ještě se hrálo 6+1, tak jsem to chtěl zrušit, ale nekompromisně jsem byl odmítnut a tak našich 9 statečných odehrálo 3 zápasy po 30 minutách a ještě ve velkém vedru. Musím před klukama smeknout, protože to odjížděli jak se říká po p….. 😀. Všichni si mákli a těch šancí, co jsme nedali. Musím ale kluky pochválit, že si i proti takto těžkým soupeřům vypracujeme šance. Kluci hráli i hodně kombinačně. Jsem překvapen, že fyzicky jsme všechny soupeře přehráli.
První utkání jsme nastoupili proti Slavii Hradec. Soupeř byl nakombinovaný s 2013 a to bylo dobře, že kluci museli máknout. Nakonec utkání bylo v naší režii a vyhráli jsme 6:0.
Druhé utkání nás čekala Bohemka, která přijela asi v tom nejsilnějším. Utkání bylo vyrovnané, kluci si plnili své úkoly, včas byli u soupeře a hlavně si vytvářeli šance. Hodně jich pochytal jejich brankář.
Nakonec jsme dali 3 branky a vyhráli opět s čistým kontem.
Poslední utkání jsme hráli proti Pardubicím. Kluci opět makali a za 30 minut nastříleli soupeři 9 branek, jenom škoda , že jsme v poslední minutě dostali branku, protože s nulou vyhrát by byla paráda.
Dnes musím kluky hodně pochválit i když bych si ještě od útoku více přál, aby se vraceli a bojovali o každý míč. Určitě každý ví o koho jde. Opět jsme nastříleli hodně branek a všichni se trefili.